Hartă Bucureşti

Harta Bucuresti

Caută o stradă pe hartă

Hartă Bucureşti - Ajutor

Harta Bucuresti online interactiva

Q: Cum caut o stradă?
A: Introdu în căsuţa din stânga primele litere ale numelui străzii şi imediat îţi va apărea lista cu străzi al căror nume încep cu literele introduse de tine.

Q: Nu găsesc o stradă pe hartă. Cum se poate?
A: E posibil :-) Ce poţi face este să ne spui despre asta sau să o adaugi chiar tu. Apasă pe linkul "adaugă" din dreapta şi urmează instrucţiunile.

Q: Văd bulina pe hartă, dar nu văd strada?
A: Dacă pentru o stradă apare markerul ei (portocaliu) dar nu apare şi strada pe hartă, schimbă modul de vizualizare la Hybrid (pe hartă în stânga sus) şi vei vedea strada (din păcate Yahoo! Maps nu are încă toate străzile din Bucureşti).

Q: Pe hartă e scris Strada Dealul Poeni, dar bulina portocalie îmi arată Intrarea Dealul Poeni. E stradă sau intrare?
A: E valabilă denumirea din bulină. Yahoo! Maps nu afişează întotdeauna corect tipul străzii, dacă e stradă, alee sau intrare. Dacă ai observat însă un drum despre care tu ştii sigur că e alee dar în site apare ca fiind stradă, dă-ne un mail la contact@tremend.ro şi vom remedia problema cât de curând.

Q: Cum mă mişc pe hartă?
A: Dacă nu ţi-ai dat seama încă, e simplu: foloseşte mouse-ul şi a) dacă apeşi pe butonul stânga şi mişti mouse-ul stânga sau dreapta, sus sau jos, se va mişca şi harta; b) folosind rotiţa, poţi mări sau micşora nivelul de detalii al hărţii.

Ghidul mobil
Nou! Descarca acum ghidul pe mobil. Din browserul mobilului tau, navigheaza la adresa www.123bucuresti.ro/m si urmareste unul din cele doua linkuri, in functie de tipul mobilului tau.
Nu ai găsit o stradă pe hartă? De ce nu o adaugi chiar tu ?
Prieteni